Actiepagina Lorentzschool Leiden

Ook in 2024 zal de Lorentzschool uit Leiden geld inzamelen voor Muziek voor Kinderen. Ze doen dit door middel van een sponsorloop die op 19 juni a.s. zal plaatsvinden. We vinden dit ontzettend fijn en wensen alle kinderen alvast veel succes.

Maandag 27 mei zijn onze directeuren Samira en Josien alle klassen van de Lorentzschool langs geweest om te vertellen over Muziek voor Kinderen. Natuurlijk hadden ze hun ukelele meegenomen en hebben ze met de kinderen samen gezongen!

Wisten jullie dat overal ter wereld vaak dezelfde kinderliedjes gezongen worden? In Oeganda zingen de kinderen graag het liedje Tula Tula Wakatti. In Nederland kennen we dit liedje als ‘de wielen van de bus’.

Luister hier hoe muziekdocent Tony het liedje Tula Tula Wakatti zingt in het Luganda:

Tula Tula wakatti
O-tunu-lila bana
Golokoka amagwago
ogyolonde Oyo gwolonze

Alonze mugandawe
Alonze mugandawe
Alonze mugandawe
gwebanalya naye bando 


Start van de sponsorloop Groep Wit in 2023

De sponsorloop van 2023 was een groot succes, en wij hopen natuurlijk dat alle kinderen ook dit jaar weer veel sponsors kunnen vinden en op 19 juni fit genoeg zijn om veel rondjes te rennen voor Muziek voor Kinderen, zodat wij weer veel kinderen in Oeganda en Colombia blij kunnen maken met muziekles! Kinderen zoals Joram en Barirye uit het filmpje hieronder.


Klik hier om de presentatie over Muziek voor Kinderen terug te zien die directeur Josien op 22 mei 2023 heeft gegeven voor alle groepen van de Lorentzschool.

Bent u ouder of sponsor van een van de kinderen van de Lorentzschool? Veel dank voor uw steun! En kijk gerust verder op onze website om te zien wat we allemaal doen, en waarom we dat doen!