Help mee!

Doe een donatie!

Steun jij ons ook? Dat zou fantastisch zijn!

Doneer nu via Ideal!


Of steun ons blijvend!Wil je aan een specifieke campagne doneren? Bezoek dan onze crowdfunding pagina op Kentaa.nl

Of maak je bijdrage over op bankrekening nummer NL06TRIO0320055892 ten name van Stichting Muziek voor Kinderen te Amsterdam.

Stichting Muziek voor Kinderen is ingeschreven bij de KvK te Amsterdam onder nummer 34343826 en beschikt over een ANBI status. Hierdoor komen giften onder voorwaarde in aanmerking voor belastingaftrek. Alle donaties komen geheel ten goede aan de projecten zelf. De inzet vanuit Nederland gaat op vrijwillige basis en docenten die  naar de projecten reizen, betalen hun reis- en verblijfkosten zelf. Bestuursleden zetten zich geheel belangeloos in en ontvangen geen vergoeding. Fiscaal nummer van de stichting: 820884340

Muziek voor Kinderen Merch!

Naast de donaties is het ook mogelijk om onze (nieuwe) merch te kopen! Via deze link kun je de nieuwe tasjes met super gaaf design kopen! Naast tasjes hebben we ook nog armbandjes en enkele (kinder) shirts. Stuur ons even een mailtje als je hier geïnteresseerd in bent!

Organiseer een oefenchallenge!

Een oefenchallenge betekent dat je een bepaalde periode elke dag oefent op je instrument en sponsors zoekt daarvoor! Jij wordt nog beter in muziek en je haalt tegelijkertijd geld op voor Muziek voor Kinderen!
Vanaf nu kan je je eigen oefenchallenge starten! Klik hier voor meer informatie!

Instrumenten schenken

De stichting kan instrumenten vaak goed gebruiken! Vooral met blaasinstrumenten (saxofoons!!) zijn we intens blij, maar met heel veel instrumenten kunnen we kindjes blij maken! Heb je een instrument dat ligt te verstoffen en wil je dat het een goede nieuwe bestemming krijgt? Geef het ons! We geven het met plezier aan de kids.

Koop kunst!

Sinds 1 augustus 2020 is de expositie No man is an island, opgezet door Monique Udo, online te bewonderen. Er kan gekocht worden! De opbrengst bij sommige werken geheel en bij andere deels naar Muziek voor Kinderen. Super leuk! Bekijk de collectie hier 🙂

Zet je eigen actie op!

Heb jij een leuk idee voor een eigen actie? Misschien wil jij wel oude kleding verkopen, taarten bakken voor verjaardagen, een eigen concertje organiseren, coole dansjes doen op Koningsdag, of straatmuziek spelen op de Dam. Super vet! Laat het ons weten, dan schrijven we een berichtje over jouw actie op de website en onze sociale media.

Word vrijwilliger

Momenteel zijn alleen Samira en Josien, het bestuur (zonder vergoeding) en een vrijwilliger werkzaam voor de stichting. We kunnen altijd handen gebruiken! Wil jij een benefietconcert organiseren, een sponsoractie opzetten of misschien zelf naar een van onze projecten afreizen om muziekles te geven? Vertel het ons! Stuur een mailtje naar stmuziekvoorkinderen@gmail.com