Actiepagina Muziekschool Diemen Oefenchallenge 2023

Update eind december 2023: Meer dan 30 leerlingen hebben meegedaan met de oefenchallenge voor Muziek voor Kinderen. In totaal is er €1710 opgehaald door deze actie! Alle deelnemers krijgen in januari via hun muziekdocent een oorkonde!

Tussen 13 november en 10 december 2023 zullen leerlingen van Muziekschool Diemen meedoen met een oefenchallenge om geld in te zamelen voor Muziek voor Kinderen. Basisschool leerlingen kunnen meedoen met de actie “Zing een liedje voor…..”
Op deze pagina vind je alle informatie!

Ben jij een leerling van Muziekschool Diemen? Meld je dan NU aan om mee te doen met de oefenchallenge. Klik op de link of scan met je telefoon de QR-code! https://forms.gle/SPti2DBhZsW1n5a88

Hier kan je ook het sponsorformulier of het oefenschema downloaden als je die nog niet hebt!

Meer weten over de Oefenchallenge?

– Leerlingen die meedoen, gaan drie weken lang elke dag minimaal 15 minuten oefenen op hun instrument. In iedere week krijgen ze 1 snipperdag, op die dag hoeft er niet geoefend te worden. Elke dag dat er geoefend is wordt afgekruist op het oefenschema.

– Voordat de challenge start, gaan de leerlingen in hun omgeving op zoek naar mensen die hen willen sponsoren voor deze actie. Dat kan een klein bedrag zijn per oefendag, of een totaalbedrag voor de hele actie. Muziek voor Kinderen zorg voor sponsorformulieren waar de leerling de toegezegde bedragen en de gegevens van de sponsors op kan bijhouden. 

– Na afloop haalt elke leerling het toegezegde sponsorgeld op bij de sponsors (dat gaat vaak makkelijk via een betaalverzoek). Het totaalbedrag wordt door de ouders van de leerling overgemaakt aan Muziek voor Kinderen onder vermelding van ‘oefenchallenge Diemen’ en de naam van de leerling.

– Op het Kerstconcert op 16 december wordt de totaalopbrengst bekend gemaakt, en krijgt iedere deelnemer die de challenge met goed gevolg heeft afgelegd van Muziek voor Kinderen een mooie oorkonde met de naam van de leerling en een handtekening van onze directeur erop.

– De kinderen die meegedaan hebben krijgen op 16 december ook een armbandje van Muziek voor Kinderen!

Meer weten over de actie: Zing een liedje voor…………?

In de muziekles leren jullie heel veel leuke liedjes. Er zijn vast wel mensen in jouw omgeving die het leuk vinden als jij een liedje voor hen komt zingen! Bijvoorbeeld je moeder, je buurman, je oma. Vraag of ze een liedje willen horen en of ze daarvoor een kleine bijdrage willen geven voor Muziek voor Kinderen. Bijvoorbeeld €1,- of €0,50

Zing zoveel mogelijk liedjes tussen 18 november en 10 december. Alle kleine bijdragen samen maken een mooie opbrengst voor Muziek voor Kinderen! Opgeven kan via je muziekjuf/meester of via deze link: https://forms.gle/ahTi7dUQ5EC5bqJ89


Waar gaat de opbrengst van deze actie naar toe?
Hieronder vertellen onze partners Frank Kalema van Africa Music School en Derk Norde van Movimiento Manglar wat onze steun voor de kinderen van hun muziekprojecten betekent.

Frank Kalema, directeur van Africa Music School vertelt over de muzieklessen voor de blinde kinderen op de Cevic School for the Blinds, en het effect wat de muziek op deze kinderen heeft.
Derk Norde, als Nederlander woonachtig in Medellín, Colombia, is een van de drijvende krachten achter onze partner-organisatie Movimiento Manglar. Hier zie je hem zingen met de kinderen van ‘Jardín de Amor’ – een project dat net van start is gegaan met steun van Muziek voor Kinderen.

Documenten downloaden
Klik hieronder voor het
Sponsorformulier Oefenchallenge (Print het sponsorformulier uit en noteer hierop wie je willen sponsoren en voor hoeveel!)
Oefenschema (Print het oefenschema uit, vul je startdatum in en oefenen maar!)
Sponsorformulier Zing een Liedje