Onze lieve Monique is overleden

De oprichtster van Muziek voor Kinderen, Monique Udo, is gisteravond overleden na een lang en moedig gevecht tegen ALS, waar ze sinds 2014 aan leed.

Vanuit Stichting Muziek voor Kinderen willen we, ook namens onze docenten in Oeganda en alle kinderen en jongeren die muziekles van haar kregen, ons medeleven uitspreken naar haar familie en vrienden en laten weten dat wij haar nooit zullen vergeten.

We zijn haar enorm dankbaar voor het oprichten van de stichting, haar liefde voor muziek, haar inspiratie en alle kinderen die door haar muziekles kregen. Ze heeft zo ontzettend veel gedaan voor zoveel kinderen en er zijn mooie muzikanten voortgekomen uit haar bijzondere werk en ambities.

Monique is daarbij een fantastisch voorbeeld van hoe je door kunt gaan en betrokken kunt blijven ook al ben je verschrikkelijk ziek. We zullen haar heel erg missen, maar ze leeft verder in alles wat ze heeft gecreëerd en in ons allemaal. Zoals Monique is er maar één! Maar we zullen haar werk volop voortzetten in haar geest!

Dankjewel voor alles. Goede reis Monique!