Actie voor SMK: schat mijn tijd en win muzieklessen.

Op zaterdag 11 februari ga ik roeien voor mijn 1e ‘meetmoment’. De bedoeling is dat ik in de loop van 5 maanden een steeds betere tijd ga neerzetten op de 5000 meter. Hiermee hoop ik geld in te zamelen voor St. Mary Kevin. (zie het eerdere “actie voor SMK” bericht). Iedereen kan, per 10 euro donatie, mijn tijd schatten. Aan de 5 mensen die er het dichtst bij zitten geef ik 4 muzieklessen weg.
De lessen vinden plaats op vrijdag 17 en 24 februari, en 9 en 16 maart, van 16-16.45 uur bij mij thuis (A’dam-oost). In de lessen, voor kinderen van 7-9 jaar, maken de kinderen kennis met verschillende instrumenten en spelen ze samen leuke liedjes.
stap 1: doneer 10 euro of een veelvoud daarvan op rekeningnummer 4231019 t.n.v. Stichting Muziek voor Kinderen, Amsterdam en vermeld daarbij uw naam en “meetmoment 1”.
stap 2: stuur een mail naar: monique.5000meter@gmail.com met de geschatte tijd en uw naam en de naam en leeftijd van het betreffende kind (of doneer de les als u zelf geen kind wilt aanmelden)
Ik hoop op 11 februari tussen 23:35:00 en 23:25:00 uit te komen.
Op 12 februari zal ik per mail de tijd en winnaars van de lessen bekend maken.

De muziekworkshop bij sportschool Duofit was een voorproefje van de lessen.