Actie voor SMK:doneer!

Van januari tot juli 2012 ga ik een sportieve challenge koppelen aan een inzamelingsactie voor het kindertehuis “St. Mary Kevin” (SMK) in Uganda.
Ik ben één van “De 5” bij sportschool Duofit in Amsterdam. Wij gaan 6 maanden trainen om een sportieve doelstelling te halen.
Die van mij: zo snel mogelijk worden op de 5000 meter roeien.
Je kunt mij en de anderen volgen middels onze blogberichten op www.duofit.nl
Hieraan heb ik een actie gekoppeld waarmee ik 5000 euro wil inzamelen voor SMK. Het eerste doel is uniformen voor de marching band. De marching band speelt een belangrijke rol in het leven van zo’n 25 kinderen en jongeren van SMK. 3 keer per week komt Ivan, hun bandinstructeur, en repeteren ze. Het vormt een welkome afwisseling met het schoolleven. Daarnaast zorgt de band met optredens voor inkomsten voor het tehuis. Met mooie uniformen kunnen zij ook op meer officiële gelegenheden spelen.
Het is een lang gekoesterde wens die ik graag in vervulling zou willen laten gaan. De uniformen kosten 1200 à 1500 euro.
Over het volgende doel vertel ik de volgende keer.

De actie gaat van start met een Muziekworkshop.

Op zondag 5 februari geef ik bij Duofit (naast de ingang van de  Jaap Edenbaan) een workshop voor kinderen van 7-9 jaar.
Kennismaken met verschillende instrumenten(o.a. keyboard, gitaar, blokfluit, viool) en direct samen enkele leuke liedjes spelen.
Tijd: 15.30-16.30 uur,  Deelname is gratis
opgeven: monique.5000meter@gmail.com

Donaties zijn zeer welkom! (rekeningnummer 4231019 t.n.v. stichting Muziek voor Kinderen, Amsterdam ) Vermeld bij de donatie: “actie voor SMK”