Crowdfunding geslaagd en donatie Accenture

Op 15 april om 24.00 uur sloot de crowdfundingactie voor de Muziekmaatjes uitwisseling bij Voordekunst. De actie is heel voorspoedig verlopen en we hebben 2545 euro aan donaties  gekregen. Een belangrijk aandeel van de donaties is binnen gekomen naar aanleiding van het benefietdiner wat de 4 Amsterdamse Muziekmaatjes op 12 april hadden georganiseerd.
Dat was een geweldige avond waar 40 gasten genoten van heerlijk eten, mooie muziek en een gezellige ambiance. De Muziekmaatjes zelf stonden hun mannetje in de bediening.
Het benefietdiner heeft op de avond zelf nog eens 400 euro extra opgebracht.

Muziekmaatjes Terra, Kris en Yuri laten zich nog even van hun muzikale kant zien na een avond lang bedienen tijdens het benefietdiner. Wat een kanjers zijn dit!

Kort daarna werden we verrast met een donatie van de consultancy organisatie Accenture. Tijdens de bijeenkomst waarbij zij een winnaar kozen voor de Corporate Citizen Award, ontving Muziek voor Kinderen een cheque van 1000 euro. De muziek werd tijdens de Award avond verzorgd door een band die pro deo speelde. In ruil mochten zij een organisatie uitkiezen waaraan een donatie gegeven werd.

Wij zijn hier enorm blij mee!
De kosten voor de uitwisseling zijn inmiddels geheel gedekt. Nu kunnen we gaan beginnen aan het verzamelen van middelen om het muziekproject in St. Mary Kevin uit te breiden. Ook willen we bijdragen aan het schoolgeld voor vier scholieren uit het tehuis die deelnemen aan het talententraject  van Muziek voor Kinderen.
Zij hebben geen Amerikaanse sponsor, zoals sommige andere deelnemers dat wel hebben.

Wij zullen hiervoor ondermeer geld inzamelen door kaartverkoop voor de concerten tijdens de uitwisseling.