Gezocht: Muziekmaatjes

Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud en maak je graag samen muziek? Ben je daarnaast benieuwd hoe het (muzikale) leven van leeftijdgenoten in Afrika eruit ziet?

Geef je dan vóór 1 november op voor de Muziekmaatjes en doe mee met het Muziekmaatjes Concert op donderdag 29 november om 19.30 uur in Muziekschool Amsterdam.

Muziekmaatjes is een uitwisselingsproject van Muziek voor Kinderen, voor jongeren in Nederland en Afrika. Als Muziekmaatje kun je enkele malen per jaar meedoen met concerten, kun je deelnemen aan online meetings met musicerende leeftijdgenoten in Oeganda en kun je acties voor de Muziekmaatjes bedenken en uitvoeren.

Tijdens het concert op 29 november treden jullie op in speciaal voor de gelegenheid samengestelde groepen of met een bestaande band/ensemble.
Verder wordt er een video vertoond over het leven van de Muziekmaatjes in Oeganda en krijg je informatie over het project. Muziekmaatje Terra Lasès zal vertellen over haar ervaringen tot nu toe.

Als voorbereiding op het concert worden repetities georganiseerd in overleg met organisator Monique Udo.
Aan de deelnemers van het concert (incl.repetities) wordt een bijdrage van 10 euro per persoon gevraagd ter ondersteuning van het project.

Voor meer informatie en aanmelding stuur je een mailtje
naar: monique.udo@gmail.com

Het Muziekmaatjes project wordt ondersteund door Muziekschool Amsterdam.