Speciale acties voor Muziek voor Kinderen!

We vinden het fantastisch dat anderen zich willen inzetten voor Muziek voor Kinderen. Hieronder zie je een overzicht van mensen en instellingen die op dit moment actievoeren voor Muziek voor Kinderen of dat in het verleden gedaan hebben. Heb je ook een idee? Mail ons!

Koorschool Arnhem!

In maart 2024 gaat Koorschool Arnhem geld inzamelen voor Muziek voor Kinderen. Ze doen dit via de actie “Zing een Liedje voor…”
Lees meer over de actie van Koorschool Arnhem op onze speciale actiepagina!


Muziekschool Diemen


In het najaar van 2023 gaat Muziekschool Diemen een oefenchallenge organiseren voor alle leerlingen en daarmee geld inzamelen voor Muziek voor Kinderen. Klik hieronder voor voor de speciale actiepagina van Muziekschool Diemen.


Lorentzschool Leiden

De komende drie jaar gaat de Lorentzschool in Leiden actie voeren voor Muziek voor Kinderen. Daar zijn we super blij mee! Klik hieronder voor de speciale actiepagina voor de Lorentzschool!
Feest van Jerry en Marlies

Op het feest van Jerry en Marlies werd geld ingezameld voor voedselhulp bij onze projecten. De opbrengst was meer dan €400! Hartelijk dank voor alle gevers!


Feest van Thea en Pieter Endedijk-Griffioen

Op het feest van Thea en Pieter werd er geld ingezameld voor drumlessen in Wipe A Tear. Lees hier meer!Benefietconcert in Den Bosch 27 maart!

Het schoolorkest Mercator et Musica trad op 27 maart in Den Bosch op voor Muziek voor Kinderen. Ook deden zij een 14-dagen-oefen-challenge om geld op te halen. De opbrengst was ruim €5000. Daarnaast werden heel veel instrumenten ingezameld. Dank aan alle leerlingen en speciale dank aan organisator Roger van Straaten.